#11 Removed user 06.01.2015 22:23
Blue fire
22 Posts

Тука става въпрос , че ревлъото от село Плоски постоянно реве как цска нямал юнови или млади и талантливи български момчета а ето Карачанаков,Долапчиев преди това Костов,Якимов,Грънчов,Крачунов сега се чуват имената на Божилов,витанов ,чорбаджийски обаче ревлъото е нямало млади таланти е как да има те терен видели лиса от него ?? Кога комисионерчето който заедно със Лупи точат яко цска ще изкарат на преден план ей така ще им дадат шанс като във Левски вутов, братята,цоневи,мисяк,орачев ,краев кога ?? Кога пръднат гугутките !!! А само да припомня на феновете на цска че преди 3-4 години прекратиха мача на цска със локо мездра и биха румънския тренъор на цска андоне това май някой го забрави !!!! И на пролет да не стане така , стоев и гонзо да спрат шампионския устрем на цска !!!И ако някой си мисли че Левски няма да се класира в първата шестица значи не разбира от футбол !!!!

#12 Liverpool92 07.01.2015 00:19
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Че какъв шанс сте дали на тези момчета, които спомена??? Вутов вие тромбихте, че бил голям футболист, а лично аз в него видях, че след като влезе след смяна и 10 минути по-късно си е изкарал жълт картон, защото риташе като кон. За играч на неговата позиция си получаваше доста картони.Близнаците Цоневи единия контузен до колкото знам, но другия защо не помирисва терен? Мисяк, Орачев, Краев ??? Последния незнам на кой е човек, но толкова да говорят за него, а качествата му са като на всеки един посредствен футболист. За мене братята Цоневи имат повече качества отколкото Краев но както и да е... И как инжинера и Стоев ще спират устрема на ЦСКА към титлата след като на сините им остават три мача като един от тях е срещу Разград, който трябва да вземат нещо или рискуват да играят с Хасково и Марек през пролетта. Много ти е трън в очите Стойчо, че чак пускаш тема и ми обясняваш кои юноши ставали и кои не. Видяхме ги без ЦСКА къде стигнаха. Карачанаков ми напомня на едно момче от неговия край, който също постъпи така въпреки, че му бяхме дали втори шанс и сега е титуляр на дискотеките в Пловдив. А имаше талант, ноооооо :) че така де, Карата ще го видим докъде ще стигне. Все пак ще има златен медал,защото игра за ЦСКА през този сезон. Айде наздраве и дано влезете в ТОП 6, че хем да вземете нещо от Разград и хем ние да си имаме сигурни 6 точки :)

#13 Removed user 07.01.2015 02:22
Daredevils
329 Posts

Ако не Стойчо кой друг може да направи шампион цска ??? Нека да видим големите юноши на Левски докъде ще стигнат пожелавам им успех но аз лично не видях 1 юноша на Левски да се наложил в първия състав така ,че е някой поиграха 20-на минути но един талант не става голям футболист с 20-на минути на терена а няколко години доверие ,тренировки и много мачове !!! Така ,че ако Стойчо убиеца на отобра от подуене е ликвидатор същото се отнася и за останалите клубове като изклюин Литекс всички масово не дават шанс на свой юноши !!! Ето видяхме Лудогорец във младежката шампионска лига какво направи 30 гола им напълниха кошницата така че хайде стига с тая изтъркана фраза !!! И на мене нми се иска повече българи ама веки иска пари , никой не дава обяд безплатно !!! Така ,че ако искатв 1-вия отбор да са титуляри трябва да се докажат !!!! А не аз не мога аз това аз онова !!! Доказване това е !!! Иксаш ли нещо трябва да преминеш през ада !! Ако не могат да го направят младите момчета в цска значи не са за най-великия клуб !!!! А и искам да направя една поправка за Краев !!! Мили левски той е юноша на Левски само във смелите ви мечти във Лески е от лятото на 2013 година като преди това е започнал във Ботев Враца родния си град където дълги години баща му е играл до 2010 преминава във етрополе до 2013 като миналата година първо е бил предложен на цска но е бил отхвърлен направете си сметка защо ???

#14 red scorpion 07.01.2015 05:17
red scorpion
395 Posts
Since 22.05.2007

За да се даде шанс на юноша да играе като титуляр, то трябва отбора да си е направил дългогодишна програма и да я следва. В момента ЦСКА не са отбор, които могат да си позволят това. Тези врътки с чужденци са нужни на отбора, за да се стабилизира финансово. Не могат да си позволят да налагат юноши и да стоят в средата на класирането. Колкото до превържениците на Левски--господа моля ви не се превръщайте в изстрадалата геновева. Незнам колко пъти трябва да ви бият ,за да си признаете, че в момента сте слабички.(beer)

#15 Removed user 08.01.2015 12:20
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>За да се даде шанс на юноша да играе като титуляр, то трябва отбора да си е
направил дългогодишна програма и да я следва. В момента ЦСКА не са отбор, които
могат да си позволят това. Тези врътки с чужденци са нужни на отбора, за да се
стабилизира финансово. Не могат да си позволят да налагат юноши и да стоят в
средата на класирането..</blockquote>
Колега според мен точно сега беше момента за 11 юноши.С нормални заплати.Щяхме да сме се оправили вече.2 3 сезона и нещата щяха да се оправят.Нямаше да изпаднем.

#16 Removed user 08.01.2015 12:57
Daredevils
329 Posts

Колега според мен точно сега беше момента за 11 юноши.С нормални заплати.Щяхме
да сме се оправили вече.2 3 сезона и нещата щяха да се оправят.Нямаше да
изпаднем.
Чак 11 юноши не но един карачанаков,Долапчиев,Витанов и радой божилов можеха да са вече ключова част от цска !!!!

#17 Liverpool92 08.01.2015 13:26
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Според мен, Витанов има качества да е ключова част от ЦСКА, както и Карата, но той си замина. Нека това, че са наши момчета не ги правим звезди от сега при положение, че не са показали какво могат. Долапчиев за мен си е леко дървен футболист, който наистина вкара супер гол на Берое, но до там. Отиграванията нямат класа, която да го задържи в отбор, който се бори за титлата. Да си представим, че само с юноши си джиткаме в средата на класирането, нали се сещаче НИЕ феновете сме темпераментни и едва ли ще може да изтраем да падаме през мач. Забележете Буш и Тони Силва.. и двамата на крехка възраст така да се каже, но показаха класа и са титуляри.Значи нещо куца при нас, а не видиш ли, защото така от нищо си, Силва и Буш са титуляри. Момчетата имат класа, която нито Карата има, нито Долапчиев.

#18 Removed user 08.01.2015 17:56
Daredevils
329 Posts

Специално за Карата аз не съм съгласен че един Платини е по-добър , за мене от една страна обвинявам Стойчо че не може да търпи българските футболисти за разлика от чужденците което няма никаква логика !!! Без да им се дава шанс ,доверие няма как да стане !! Не може да си пуснал 2 мача Долапчиев и после да ми говориш че не е готов със мача който да е футболист няма как да се развие !!! Да вземе малко пример от Димитър и Любослав Пенев като наложи доста млади футболисти !!! Стойчо Младенов просто не е свикнал да роботи със младите българи и това му е най-големия минус в работата !!!!